Алтернативна медицина, Блог

12 натурални програми за лечение на рак

Здравей читателю! Днес ще поговорим за програмите, които доказано са излекували онкологични заболявания. Както знаете химиотерапията и лъчетерапията са двата типа терапии, които ще ви предложат в клиниките, но преди да направите тази стъпка, няма нищо лошо в това да дадете шанс и на тези 12 програми. Те са не по-малко ефективни, доказано са помогнали на хора, като са излекували техния рак и със сигурност няма да навредят на вашето здраве за разлика от медицинските терапии.

Терапиите са представени от д-р Акс, който е популярен хомеопат и е излекувал онкологичното заболяване на своята майка – тя е страдала от рак на белия дроб. Статията която следва е взета от неговия уебсайт.
  „Замисляли ли сте се, колко ефективни могат да бъдат натуралните лечения на рак? Преди около 20 години майка ми бе диагностицирана с рак на гърдата. Това беше голям шок за цялата фамилия, защото нямаше логика това да се случва. Майка ми винаги е водила здравословен начин на живот, тя беше фитнес инструктор, също така преподаваше плуване и се смяташе за „здрава“.
След поставяне на диагнозата, тя последва съвета на своите онколози и претърпя мастектомия, последвана от множество серии химиотерапия. Все още си спомням как падаше косата и, а аз си мислех, че само за няколко седмици тя се състари с 10 години в следствие на химиотерапията.
Слава Богу след целия този кошмар тя влезе в ремисия. Но през следващите няколко години бе по-болна от всякога през животът си, защото се бореше със запек, кандида, депресия и хронична умора.
Девет години след първата и диагноза се случи най-страшното нещо: тя отново бе диагностицирана с рак. В този момент аз вече имах опит, като хомеопат и нутриолог така, че се прибрах веднага у дома, молихме се заедно и поговорихме, коя ще бъде най-добрата стратегия за това да върнем здравето и. Тя реши да ми се довери и да лекува своя рак по естествен начин, като се фокусира върху диетата и положителните промени, които може да направи в своя живот.
Майка ми започна да следва изцяло природен начин на живот, който включва фреш от зеленчуци, пробиотични храни, добавки за повишаване на имунитета, техники за намаляване на стреса и молитва. Само след четири месеца туморите на белите дробове намаляха значително и една година след това ракът бе изчезнал. Изминаха години и майка ми наскоро навърши 60 години – и тя е в най-добрата форма през животът си, редовно кара водни ски, бяга и има сили за всичко.
Искам да бъда ясен: не твърдя, че съм открил лек за рака. Но аз вярвам, че тези природни терапии, използвани самостоятелно или заедно с конвенционалните медицински лечения могат да подпомогнат тялото в лечебния процес.
Често ме питат „Какво точно направи майка ти?“ Ето естествените лечения на рак и стратегиите, които е следвала за да излекува тялото си.

Най-ефективните природни лечения на рак

 1. Терапията на Герсон и соковете

Виждам в него един от най -видните гении в историята на медицината. Много от основните му идеи са възприети, без името му да е свързано с тях. И все пак той е постигнал повече, отколкото изглеждаше възможно при неблагоприятни условия. Той оставя наследство, което привлича вниманието и което ще му осигури подобаващото му място. Тези, които е излекувал, сега ще засвидетелстват истинността на идеите му.

~ Алберт Швейцер, доктор по медицина (носител на Нобелова награда за мир, 1952 г.)

За кого говори Алберт Швейцер?
Той имаше предвидд д-р Макс Герсон, американски лекар, роден в Германия, който разработи едно от най-ефективните естествени лечения за рак преди повече от 90 години.
„Терапията на Герсон“ помага на стотици пациенти с рак да активират изключителната способност на тялото си да се самолекува. Препоръчват се:

 • Органични, растителни храни
 • Сурови сокове
 • Клизми с кафе
 • Телешки черен дроб (суров)
 • Естествени добавки

По думи на Герсонския институт:

С дадената сила на цялото тяло към изцеление, терапията на Герсон реактивира по естествен път великолепната способност на тялото ви да се лекува, без вредни странични ефекти. Това мощно натурално лечение засилва собствената имунна система на организма за лечение на рак, артрит, сърдечни заболявания, алергии и много други дегенеративни заболявания.

  Как работи терапията на Герсон

Тя е насочена към най-значимите метаболитни нужди на тялото ви. Как? Вярвате или не, тази терапия позволява да се възползвате от хранителните ползи от консумирането на 15-20 килограма органично отглеждани плодове и зеленчуци всеки ден.

 • Диетата на Герсон – Състои се от консумиране само на органични плодове, зеленчуци и покълнали зърнени храни. Тази диета е изключително богата на витамини, минерали и ензими. Също така е с много ниско съдържание на мазнини, протеини и натрий. Планът на хранене съветва пациентите с рак да пият 13 чаши прясно приготвен сок, да ядат три растителни ястия и да закусват само с пресни плодове всеки ден. Също така, традиционната терапия на Герсон препоръчва консумирането на суров говежди черен дроб, тъй като това е най-богатата на хранителни вещества храна на планетата и изключително и е с високо съдържание на витамин B12, който е известен, като природна химиотерапия.
 • Сокове и Фрешове – Според Герсонския институт, прясно пресованият сок от сурови храни осигурява най-лесния и ефективен начин за осигуряване на висококачествено хранене. Протоколът за борба с рака призовава пациентите да пият пресни зеленчуци всеки ден, включително сурови моркови или ябълки, както и сок от зелени листа. За да се запази хранителното съдържание, сокът трябва да се приготвя почасово с помощта на двустепенна сокоизстисквачка за дъвкане, използвана с отделна хидравлична преса. Това помага за предотвратяване на денатурация – когато витамините, минералите и ензимите се унищожават. (Повечето търговски сокоизстисквачки се въртят толкова бързо, че загряват сока до степен, че са основно пастьоризирани).
 • Детоксикация – Терапията на Герсон използва клизми с кафе като основен метод за детоксикация на организма чрез увеличаване на парасимпатиковата нервна система. За пациенти с рак това може да отнеме до пет клизми всеки ден. Важността да се поддържа тялото без токсини се подчертава от дъщерята на д -р Герсън, Шарлот:

  В момента, в който пациентът е поставен на пълната терапия, комбинираният ефект от храната, соковете и лекарствата кара имунната система да атакува и убива туморната тъкан, освен това работи и за изхвърляне на натрупаните токсини от тъканите на тялото. Тази великолепна процедура за изчистване носи риск от претоварване и отравяне на черния дроб-най-важният орган за детоксикация, който при пациент с рак със сигурност ще бъде вече повреден и изтощен. Клизмите помагат да предотвратим натоварването на черния дроб.

 • Добавки – терапията на Герсон препоръчва да се използват следните добавки:

– Решението на Лугол

– Панкреатични ензими

– Калиево съединение

– Хормон на щитовидната жлеза

– Витамин B12

 

 1. Протоколът на Будвиг

През годините ми бяха давани много различни съвети, така че когато чух за протокола на д -р Будвиг бях много скептичен, докато не го опитах. Многобройни независими клинични проучвания за рак, публикувани в големи медицински списания по целия свят, потвърждават констатациите на д-р Будвиг. Преди повече от 40 години д-р Будвиг представи ясни и убедителни доказателства, които оттогава бяха потвърдени от стотици други свързани научни изследвания, че есенциалните мастни киселини са в основата на отговора на проблема с рака.

Д-р Робърт Е. Уилнър, (The Cancer Solution)

През 1952 г. д -р Йохана Будвиг е старши експерт на германското правителство по липидите и фармакологията и се счита за един от водещите световни авторитети в областта на мазнините и маслата. По време на изследването си тя открива, че много от конвенционалните преработени мазнини и хидрогенирани масла разрушават мембраните на нашите клетки и това причинява болни клетки и токсичност.

Тя разработва специфична диета за да противодейства на този процес, причиняващ рак. Д-р Будвиг твърди, че е имала над 90 процента успеваемост с протокола си за 50-годишен период!

Как работи протоколът Будвиг

Когато замените преработените мазнини и масла (които са опасни за организма) с живителни ненаситени/наситени мастни киселини, клетките ви се възстановяват и се подмладяват. Д -р Будвиг установява, че консумацията на смес от извара, ленено семе и ленено масло има най -добри резултати.

Когато изварата (която е богата на серен протеин и наситени мазнини) и лен (който е с високо съдържание на богати на електрони ненаситени мастни киселини) се комбинират по този начин, тялото ви е в състояние да усвои тези жизненоважни хранителни вещества по-лесно и по-бързо.

Моята рецепта „Отвъд Будвиг“

Поради промените в селското стопанство предлагам тази актуализирана версия на протокола от Будуиг от 21 век:

6 унции култивирани млечни продукти (извара, кефир от козе мляко или амасай)

4 супени лъжици покълнали и смлени чиа или лен

1 супена лъжица ленено масло

1 чаена лъжичка куркума на прах

1/4 чаена лъжичка черен пипер

Смесете всички съставки заедно в купа или блендер и консумирайте веднъж дневно.

 

 1. Протеолитична ензимна терапия

През 1906 г. Джон Бърд за първи път предполага, че протеолитичните ензими на панкреаса представляват основната защита на организма срещу рака. Брад се фокусира върху високодозовата ензимна терапия на панкреатична ензима на базата на експерименти, които са извършени върху свине (техния организъм е много близък до човешкия) и след това преминава на холистична диета, за да създаде вътрешна среда, в която неговото тяло може да се излекува използвайки собствените си сили.
Въпреки, че тази теория не е изследвана през по-голямата част от 20 -ти век, няколко учени решиха да и обърнат по-голямо внимание през 60-те години на миналия век.
Никола Дж. Гонсалес, доктор по медицина, започна да преподава тази концепция в Медицинския колеж на университета Корнел през 1981 г., и заради факта, че ракът започва да се среща все по-често, хората започнаха сериозно да обмислят този естествен подход за неговото лечение.

  Как работи Протеолитичната ензимна терапия

Вегетативната нервна система се състои от симпатиковата („бий се“ или „бягай“) и автономната („почивка“ и „усвояване“) нервна система. Въз основа на протокола от изследванията на д -р Франсис Поттенджър през 20 -те и 30 -те години на миналия век, работата на Гонсалес се фокусира върху балансирането на тези две системи, тъй като се подозира, че те са една от основните причини за рак.
Той открива, че вегетарианската диета потиска симпатиковата функция, докато диета богата на месо потиска автономната и активира симпатиковата. Ето защо той събрал тестови групи и разделил пациентите според техните метаболитни различия, генетичен и физически състав. Ето как е протекло всичко:

 • На хората с епителни тумори като рак на белия дроб, панкреаса, дебелото черво, простатата, матката е предписал предимно растителна диета с минимален или никакъв животински протеин.
 • Хората с кръвни или имунни тумори като левкемия, миелом или лимфом е подложил на диета с високо съдържание на животински протеини, с високо съдържание на мазнини и с минимални до умерени растителни храни.

В допълнение, лекарите препоръчали да се приемат 5 грама протеолитични ензими по 3 пъти дневно на празен стомах между храненията, за да се намали възпалението.

Според д -р Йозеф Беут, резултатите зад това естествено лечение на рак са доста херметични:

Тези проучвания показват, че системната ензимна терапия значително намалява тумор-индуцираните от терапията странични ефекти и оплаквания като гадене, стомашно-чревни проблеми, умора, загуба на тегло и безпокойство и очевидно стабилизира качеството на живот.

 

 1. Хелация с витамин C

Хелаторната терапия използва химикали или естествени съединения за отстраняване на токсичните метали от тялото. Думата „хелат“ означава “да хванете нещо”, и точно това описва способността на хелатиращите агенти да улавят токсините.
Като цяло само холистични лекари и натуропати използват хелатотерапия, тъй като тя не е официално „одобрена терапия“ от съвременната медицина. В лекарската практика, тази терапия се използва най-често за отстраняване на калциевите отлагания от артериите.

В проучване, публикувано в „Free Radical Biology & Medicine“, е установено, че хелаторната терапия с витамин С е силно прооксидантна само след един час лечение. Тази полза продължава повече от 16 лечения, дори при липса на хранителни добавки и  осигурява „благоприятни дългосрочни антиоксидантни ефекти“.

Било е открито също така, че „Прооксидантните ефекти са отговорни за унищожаването на туморните клетки. Тези прооксиданти могат също така да индуцират ендогенни антиоксидантни системи в нормалните тъкани, които предлагат защита срещу канцерогенно нападение! ”

С прости думи казано, Витамин C не просто може да хваща и унищожава раковите клетки, но ако го употребявате в своето всекидневие ще може да ви предпазва от туморни заболявания.

 

 1. Терапия с етерично масло от тамян

Д -р Будвиг препоръчва етерично масло от тамян за борба с рака (особено когато става въпрос за борба с мозъчни тумори). И до ден днешен медицинските изпитания, подчертават потенциалните способности на тамянът да се бори с раковите клетки. По-конкретно, индийският тамян (Boswellia serrata), който е клинично доказан като потенциално ефективно лечение за:

 • Рак на мозъка
 • Рак на гърдата
 • Рак на дебелото черво
 • Рак на панкреаса
 • Рак на простата
 • Рак на стомаха

Според изследователи от Медицинския център на Университета „Бейлор“ в Далас, потенциалният ефект на тамян, убиващ рака, се дължи отчасти на способността му да влияе върху човешките гени за насърчаване на изцелението. Учените от катедрата по онкология на университетът подчертават, че тази способност прави „Boswellia serrata“ важен кандидат както за профилактика, така и за лечение на рак!

   Как действа терапията с етерично масло от тамян

Втривайте етерично масло от тамян по врата си три пъти дневно. Също така, пийте три капки в 200 мл. вода три пъти дневно.

 

 1. Пробиотични храни и добавки

Най -известни като „добри бактерии“, пробиотиците са микроорганизми, които насърчават естествения баланс в чревната ви микрофлора. Най-добрият начин да включите пробиотици в диетата си е в най-естественото им състояние, което са сурови млечни продукти като сирене, кефир и кисело мляко.

Последните изследвания показват, че добавянето на пробиотици може да спре растежа на тумора. И това е напълно логично, тъй като 80% от имунната ни система се намира в червата. В допълнение, към подпомагането на имунитета срещу болести, изследванията показват, че пробиотиците могат да подсилят или излекуват храносмилателната функция и усвояването на минералите, както и да подпомогнат заздравяването на пропускливите черва, което допринася за предотвратяването на рака!

 

 1. Слънчева светлина и витамин D

Науката продължава да подкрепя факта, че здравето на сърцето, витамините, които разтварят мазнините и минералите са ключът, който пази тялото ни от рак. И напоследък има значителен напредък по отношение на ролята, която мастноразтворимият витамин D3 играе в превенцията срещу опасната болест.
Изследванията се увеличават през 2007 г.  когато плацебо клинично проучване показва, че витамин D може да бъде много ефективен начин за предотвратяване на рак.
Проучването, публикувано в „American Journal of Clinical Nutrition“, е наистина новаторско, тъй като оценява близо 1200 жени, които се намират в менопауза и трае четири години. То проследява две тестови групи, като на едната се е полагала добавка от 1400–1 500 милиграма калций и плацебо, а на другата група, същата добавка от калций плюс 1100 IU витамин D3 за предотвратяване на рак.
Резултатите са невероятни. Само след една година с добавка на витамин D3, рискът от развитие на всички видове рак е намален със зашеметяващите 77% в сравнение с 0% подобрение в групите само с плацебо и калциеви добавки. Това е наистина забележително!

Какъв е най-добрия начин да се сдобиете с витамин D?

За да се предпазите най-добре от рак на гърдата, нивата на витамин D3 във вашия организъм трябва да бъдат най-малко от 40-60 ng/ml и до 80 ng/ml. Но перфектния баланс за вас е 50-70 ng/ml. Ето как да го постигнете:

 • Най-добрия начин да приемете витамин D3 е от неговия производител – а именно слънцето. Излагайте се на слънце поне по 20 минути на ден, и е необходимо то да нагрее поне 40% от тялото ви. Най-добрата часова рамка за това е между 10 часа сутринта и 14 на обяд.
 • Вземете перорална добавка, съдържаща около 5000 до 10 000 IU витамин D3 дневно. Тъй като са мастноразтворими, не забравяйте да ги приемате с някои здравословни „мазни“ храни, съдържащи кокосово масло или богата на пробиотици напитка като кефир.

Намирането на чиста добавка на пазара може да бъде предизвикателство, затова се опитайте да намерите комбинирана формула от астаксантин, омега-3 рибено масло и витамин D3.

 

 1. Куркума и Куркумин

Въпреки че връзката между куркумин и лечението на болестта е широко разисквана тема, използването на тази подправка във връзка с онкологичните заболявания е една от най -задълбочено изследваните, защото ефектът е лабораторно доказуем.
Редица изследвания върху ракови клетки показват, че куркуминът има противораков ефект. Изглежда, че може да се бори с неговите клетки и да предотврати растежа на повече от тях. Той е най-ефективен срещу рак на гърдата, рак на червата, рак на стомаха и рак на кожата.

Всъщност лабораторно проучване от 2007 г. показва, че комбинираното лечение с куркумин и химиотерапия елиминира повече ракови клетки на червата, отколкото само химиотерапията.
Други лабораторни проучвания показват, че куркуминът пречи на развитието, растежа и разпространението на рака. Изследователите съобщават, че куркуминът блокира образуването на ензими, причиняващи рак, при гризачи.
В крайна сметка: Като цяло куркумата действа добре и помага за спиране на рака и е особено ефективна при лечението на рак на гърдата, рак на дебелото черво и рак на кожата.

 

 1. Кислородна терапия и хипербарни камери

  Всички нормални клетки имат абсолютно изискване за кислород, но раковите клетки могат да живеят без кислород – правило без изключение. Лишавате клетката от 35 % от кислорода си за 48 часа и тя може да стане ракова.

~ Ото Варбург, доктор по медицина (Нобелова награда за физиология, 1931)

Д -р Варбург направи откритието, че основната причина за рака е недостигът на кислород, който създава киселинно състояние в човешкото тяло. Той също така откри, че раковите клетки не дишат кислород и не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород, което създава алкално състояние в човешкия организъм.

Всички сме чували, че антиоксидантите убиват свободните радикали в организма и обръщат хроничното заболяване, причиняващо оксидативен стрес. Това е една от причините да обичам да използвам боровинки в сутрешното си смути от ягодовия протеин! Но дали яденето на боровинки е достатъчно за лечение на рак? Вероятно не. Ето защо допълването с кислородна терапия и използването на хипербарна камера е много полезно за хора, търсещи естествено лечение на рак.

Тъй като налягането на въздуха в хипербаричната кислородна камера е около 2,5 пъти по -голямо от нормалното налягане в атмосферата, то кара кръвта ви да пренася повече кислород до органите и тъканите в тялото ви. Създадени за да са превенция на всичко – от инфектирани рани до радиационни наранявания, много хора твърдят, че те са ги излекували от рак. Въпреки че все още не е масово, все по-голям брой болници са закупили такива камери за да помогнат на пациентите си.

 

 1. Молитва и създаване на вътрешен мир

Радостното сърце е добро лекарство, но разбитият дух изсушава костите.

~ Притчи 17:22

В допълнение към многото изследвания, проведени върху лечебните ползи от молитвата, поддържането на психически мир и позитивната перспектива са абсолютно важни за превенцията и лечението на рака.

Някои хора използват източни техники като практикуване на тай-чи или просто чувство на благодарност и те са много ефективни сами по себе си. Любимите ми форми на медитация обаче се състоят от молитва, благодарност и четене на Библията.

Каквото и да предпочитате, уверете се, че фокусът ви е върху живот без стрес, изпълнен с мир и радост!

 

 1. Гъби, които укрепват имунитета

Гъбите се използват в китайската медицина повече от 4000 години, а изследванията относно видовете кордицепс и рейши и лечението на рака са доста ясни. Те могат:

 • Да спрат растежа и развитието на тумора
 • Да свият тумора
 • Да засилят имунната система
 • Да намалят страничните ефекти на лъчетерапията и химиотерапията (предимно гадене и косопад)

 

 1. Кето диета

Кето диетата елиминира излишната рафинирана захар, както и други преработени въглехидрати. Тя може да бъде ефективна за влизането в ремисия и дори за самото лечение на рака. Не е случайно, че някои от най-добрите храни за борба с туморите са в списъка с храни на тази диета.

Разбира се, всички тези резултати зависят от избраните от вас екстракти и тяхната концентрация. Някои холистици смятат, че е необходимо да добавите допълнителна доза витамин C към храната си, но това не е никакъв проблем.“

Тази статия е взаимствана от Dr. Axe, www.draxe.com

 

Бележка от Лов Лейс:

Вярвам, че тази статия ще бъде полезна на много хора. Все по-често срещам потребители, които търсят алтернативно лечение на онкологични заболявания и за това реших да събера тези методи на едно място. Отново ще напомня, че това са най-изпитаните програми и доказано са излекували болестта или поне са помогнали на болния да стигне до ремисия.

Ако решите да използвате някоя от тези програми, вземете под внимание следното нещо: Добра идея би било да комбинирате няколко от тях. За пример ще дам номер 9 – Кислород. Той е от основно значение по време на вашето лечение. Проблемът идва, ако болестта вече е напреднала, ако засяга белите дробове или сте преминали химиотерапия и организмът вече е станал на….да го наречем супа. Ако случаят е такъв, най-доброто което може да направите е просто да се движите. Движете се колкото можете, където можете, но за препоръчване е сред природата или в парка, защото ще поемете повече кислород. Когато се стабилизирате увеличавайте разходките, а ако е възможно дори се качете на уред, като велоаргометър или бягаща пътечка.

В крайна сметка, какъвто и рак да имате вие или ваш близък, лечението започва от алкализиране на организма. Ако сте преминали някакъв тип медицинска терапия, бъдете сигурни, че организмът ви е всичко друго, но не и алкализиран.  Може да поправите това, като започнете зеленолистна диета а всяка сутрин а в началото и следобед пиете чаша вода с изстискан цял лимон в нея. Сутрин правите това, преди кафе, закуска, цигара или каквото и да било друго.

Искам да обърна внимание и на метод номер 10 – молитва и вътрешен мир. Не подценявайте това. Авторът на статията е вярващ и за това е наблегнал на библейските ценности и силата на молитвата. В действителност, той има предвид, че болния не може да се излекува, ако не постигне вътрешен мир със себе си. Ще ви дам следния пример за това: бях чел за жена, която е била половинка в токсична връзка, нейния съпруг я е тормозел психически а понякога и физически. В следствие на това или не, тя е развила рак на белия дроб. Понеже тормозът в семейството не спирал, тя взела тежкото решение и напуснала съпругът си. Отказала всякакво медицинско лечение, защото имала само едно последно желание – искала да пътува. И това и направила – започнала да посещава една по една страните за които мечтаела от малка. Минало близо година в пътешествия и след като се прибрала в САЩ посетила доктор за да провери как се развива болестта, защото тя така и не се почувствала зле. За изненада на всички, ракът го нямало.
Тази история не е измислена и е едно от многото доказателства, че нашето тяло може да активира онкологични процеси, водено от вътрешния ни свят, било то заради омраза, тъга, депресия или онова нещо, което ви пречи да спите нощем. За това, преди да започнете да приемате билки или да се подложите на химиотерапия, първо изчистете мислите си, простете на когото трябва, приемете каквото се е случило или просто спрете да мразите, който го е заслужил. Това е задължителна стъпка, защото ако не премахнете причината за болестта, тя или ще се върне или няма да си тръгне.

Една от причините да харесам доктор Акс толкова много е, че имаме сходни истории. И втория път ракът на моята майка бе в дробовете, и аз,като него реших, че ще я спася с помощта на природните методи. Само че той е в САЩ, където е получавал съвети и информация от всякъде, а аз бях „безработна нинджа“ в България, която се опитваше да не полудее биейки се със здравната система и банките.
Когато се появи ракът при майка ми, вече бе направил множество разсейки. Тогава бе посъветвана да спазва диета, която наподобява терапията на Герсон. Хранеше се предимно със сурова храна, тормозех я да приема сокове, казвам тормозех не защото беше зле, а защото се чувстваше добре въпреки всичко и мрази фрешове. Около 3 месеца, тя се хранеше здравословно и предимно със салати. Също така през целия ден си хапваше сурови кайсиеви ядки, които са богати на витамин B17. След тази диета и лечение с билката „Котешка стъпка“ разсейките изчезнаха. Майка ми никога не е стъпвала в зала за химиотерапия, а разсейките не изчезват от самосебе си така, че приемете, че суровоядството помага и при разсейки.
След този период тя се отпусна и започна да си позволява повече неща, включително месо, но до ден днешен все още внимава с какво се храни. Описал съм всичко това и още много истории в моята книга.

Това е за сега приятели! Най-искрено се надявам тази статия да бъде от полза на всички, които търсят алтернативно решение на проблемът.  Ако сте използвали някоя от тези терапии или имате впечатление как работи ще се радвам да коментирате, за да можем да помогнем на възможно най-много хора.

Не забравяйте, природата е лекувала рак много преди да се роди лекарят, който ви е казал, че това е невъзможно.

Ще се видим скоро!

Лов Лейс

Препоръчваме да прочетете

2 thoughts on “12 натурални програми за лечение на рак

 1. Ирина Великова каза:

  Много, много полезна книга!!! Стартирах четенето скептично настроена, признавам. Аз съм медицински лице, с 19 години стаж, предимно в интензивно отделение. Учих с огромно желание и ясната идея, че ще съм полезна на хората и ще помагам. Опитах… Напуснах системата, защото все по-често виждах, че пациента се приема като „банкомат“, че ще го лекуваме с каквото има /а в болничната аптека има медикаменти само на фирмата, която е спечелила – нищо, че не са за твоя случай, нали правим нещо!?!?/ и това ме измъчваше жестоко. Не исках да вредя. Ясно е, че шепа хора с моите „фабрични настройки “ няма как да преборим наложения монопол. Бая народ напуснахме. По мое мнение – все читави хора. Започнах книгата, която ме хвана за гърлото към средата, може би, защото видях частици и от моя живот до тук. Защо я купих? Защото се оказа, че си завъдих същия “ домашен любимец“ и ми беше интересно да прочета друга гледна точка. Преминах през всичко, за което авторът разказва. Беше наложителна операцията – Ок! Приех го. Разбирах го. Но след излизането на хистологията тръгнах в познатия коловоз. Онкокомисия, допълнителни изследвания, ЛЛ, Химия….. Отказах! В решението ми от комисията пише – Отказва ЛЛ!!! 🙂 На въпроса ми ЗАЩО да го правя, като виждам, че реално АЗ слава на Бога, нямам нужда. Отговор: Е, нали знаеш, то такъв е Протокола, млада жена си, да си отгледаш децата, да си вържем гащите, че всичко сме направили…. Прибрах си цялата документация и се прибрах у дома. Три месеца се отдадох на приятни емоции, на семейството си, разходки, упражнения, съобразявах храненето, пих билки, масла и т.н. Реших да си направя ПЕТ скенер, защото знам, че това е засега най-меродавно като инфо изследване. Нищо! Ремисия! Е, питам, какво щях да направя, ако бях се съгласила на скъпото лечение? Щях да напълня няколко джобчета и да оставя децата си без майка. Сърдечно благодаря на автора за споделеното. Дава ми сили, че не съм сама. Категорично вярвам, че сте взели правилно решение за майка си. Защото е важно качеството на живота, а не дължината му /поне за мен/. Желая Ви здраве и продължавайте да творите. Ще следя с интерес.

  1. Лов Лейс каза:

   Здравейте и най-искренно благодаря за положиелния отзив! Както е и добър момент в който да се извиня за правописа и може би пунктуацията на моменти но използвах услугите на фирмата „Сам съм си редактор“ 🙂
   Пожелавам Ви от тук нататък само положителни емоции и всичко това да остане в миналото. Доказано е, че може да се постигне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *