Често пъти животът ни изправя пред изпитания, но именно те ни правят по-силни и ни дават още повече увереност в самите нас. Такава е историята и на Лов Лейс, който се изправя пред множество трудности, които обаче успява да преодолее.

За съжаление, за да опознаете тази личност, ще трябва да прочетете още няколко книги от него. Той притежава изключително силна натура, непоклатима вяра в себе си, в доброто и справедливостта. Една такава личност притежава голяма дълбочина на личността, както ще проличи и от книгата, която ще прочетете или, надявам се, вече сте прочели.

Повече за него може да научите единствено от творчеството му, което той така великодушно реши да дари на света, като в него описа тежкият път, който измина, докато стигне до победата.

Ние, от екипа на „Победи диагнозата“ се надяваме да откриете това, което търсите в книгата и тя да стане Ваш пътеводител в тъжните реалности на нашата страна и да се връщате към нея винаги, когато загубите пътя. Нека книгата Ви вдъхнови и Ви даде сили и кураж да се борите с изпитанията във Вашият собствен живот. Винаги помнете, че има светлина в края на тунела.

От Екипа