Блог, Тайни и Загадки

Ново заглавие на хоризонта

   Здравейте скъпи приятели! Съвсем неусетно минаха повече от три години от първото издание на „Победи диагнозата“. През това време, много хора прочели книгата се свързаха с мен за да споделят, как написаното им е помогнало да научат нещо повече по темата или просто да ми кажат, че са се излекували по същия начин по който и моята майка.
   Както всеки един прочел книгата ще забележи, аз не съм професионален автор и най-големия ми кошмар, когато я издадох е, че тя не премина през професионален редактор. Обаче за моя изненада, всички, които попитах ми отвърнаха, че са чели много „по-страшни“ неща, което ме успокоява за моето творчество, но ме плаши за останалото…
   Когато свърших „Победи диагнозата“ не смятах да започвам втора книга, защото всичко което целях е, да разкажа моята история и с това да помогна на хората в сходно положение. Но с времето мнението ми за второ заглавие се промени. Ето какво наклони везните относно това; не съм сигурен, дали си е проличало в първата книга, но аз винаги съм се интересувал от всякакъв тип мистерии. Благодарение на вроденото ми любопитство, социалната инженерия и факта, че от дете можех да бъда около хора, които са участвали в различни събития, като това в Царичина (баща ми беше военен), имах шанс да се науча да мисля логично и да следя хронологията на окултната част на България…и света, като цяло.
   Факт е, че Българите сме забравили, че имаме богата история, която е комбинация от велики битки, мистични личности, като Боян Мага и енергийни места, като Татул, които привличат не само хора, които търсят помощ, но и са обект на различни по вид мистични прояви. Ние сме територията на Орфей, на наша територия има подземни богатства, има пирамиди, погребани са египетски фараони и северни крале, тук е била Хиперборея, ръководена от великани и на наша територия са намирани скелети на такива, а дори няма да споменавам НЛО, които редовно наблюдаваме.
   Та, във втората си книга ще разкажа за мистичната и окултна България; ще споделя историите които знам, ще открия малко или непознати тайни за повечето от вас и се надявам с това да помогна на хората да разберат, че щом живеем в толкова ключов и интересен район, то ние със сигурност сме тук с дадена цел.

Препоръчваме да прочетете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *