Доставка в България

Доставката на поръчаната стока се осъществява по избор на клиента чрез спедиторските фирми Еконт и Спиди. Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 3 работни дни. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок и да посочим нов срок за доставка. Издателят на книгата не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства, но независимо от тези причини се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка. Цената за доставката на стока се определя в зависимост от теглото, размера и дестинацията, съгласно цените на съответната спедиторска фирма. Техните ценови листи са достъпни на интернет сайтовете им.
Потребителят има право да провери поръчаната и доставена стока преди да я приеме и заплати от куриерската фирма.
Потребителят има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим Потребителя да се свърже незабавно с Издателя за отстраняването на несъответствието.
Ако при получаването на стоката, тя е с нарушена опаковка поради неправилно транспортиране или има липси и повреди, Потребителя може да откаже да приеме стоката и в присъствието на куриера да направи запис в товарителницата. Изготвя се констативен протокол, в който е описано състоянието на пратката при доставка и нейната опаковка. В случай, че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

Доставка в Германия

Доставката до Германия се осъществява с Български пощи с предимство, като ще получите и номер за проследяване на пратката. Срокът на доставка е до 7 дни. Ако желаете да използваме друг куриермоля свържете се с нас.

Доставка в други държави

Ако желаете да получите книгата в чужбина, можете да я поръчате през формата в сайта или на обявения електронен адрес.

Обявените цени в сайта са валидни за всички наши клиенти независимо в коя страна живеят. Крайната цена до Вас ще се формира, като към обявената цена в сайта, ще добавим цената на куриерската услуга, цената на митническите такси и услуги. Крайната цена за всяка поръчка ще зависи главно от адреса на доставка влияещ на цената на куриерските услуги и ще бъде съгласувана предварително.

Доставката се извършва от най-изгодния за Вашата дестинация куриер в обявения от него срок, който варира от 5-8 работни дни. Цената за доставката на стока се определя в зависимост от теглото, размера и дестинацията, съгласно цените на съответната спедиторска фирма. Техните ценови листи са достъпни на интернет сайтовете им.